• Je bent hier Home » SINTERKLAAS KOMT OOK BIJ BOM, DANKZIJ U!

SINTERKLAAS KOMT OOK BIJ BOM, DANKZIJ U!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'BUREN EN EN EN OR VOOR OR OR N BUREN EN EN KUMTICH Omdat buren geven voor buren... Geef jij ook? We zamelen in voor Bezorgd Om Mensen (BOM) Kleren, schoenen babyartikelen, speelgoed kinderboeken, schoolgerief, beddengoed, huisraad. Fietsen. Alles in goede staat.'

We zamelen in Kumtich het hele jaar door in voor mensen in armoede. En met succes: elke maand brengen we een berg kleren, babyartikelen, huisraad, enz. naar Bezorgd Om Mensen. Om het de Sint mogelijk te maken straks ook bij de enkele honderden kinderen van deze doelgroep op bezoek te komen, zijn we met onze Buren voor Buren nu dringend op zoek naar KLEIN SPEELGOED en KINDERBOEKEN.

Om de sinterklaasactie van BOM voor kinderen in armoede te laten slagen, zoeken we bijkomende man- en vrouwkracht om het verzamelde speelgoed te sorteren en de zakjes te vullen. Kom je mee helpen? Op- woensdag 24 NOVEMBER – donderdag 25 NOVEMBER- vrijdag 26 NOVEMBER van 9.30 uur tot 14.00 of 15.00 uur. Als het werk goed opschiet (zoals vorig jaar), zijn we misschien op twee dagen klaar en vervalt 26 november.

Meld je massaal bij: johan.deschryver@kuleuven.be of op tel. 0468 110648
Voor het uitdelen op 8 december zijn er mogelijk ook extra mensen nodig. Info daarover volgt. De deadline voor het binnenbrengen van speelgoed: 18 NOVEMBER

Andere spullen zijn natuurlijk ook nog zeer welkom. Je mag alles binnenbrengen bij:
• HORTA, Leuvenselaan (alle weekdagen, tijdens winkeluren)
• Leuvenselaan 623 (tel. 0477 596525)
• Druysstraat 4 (tel. 0494 047066)
• Spoorwegstraat 6 (tel. 0484 186161).
Bij HORTA hoef je geen afspraak te maken, bij de andere adressen wel (anders sta je misschien voor een gesloten deur).Als je zelf geen vervoer hebt, kunnen we je spullen bij je thuis komen halen.
Meer informatie: tel. 0468 110648.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.