• Je bent hier Home » GEZELLIGHEID OP MAANDAGNAMIDDAG

GEZELLIGHEID OP MAANDAGNAMIDDAG

We zijn eindelijk opnieuw gestart met onze tweewekelijkse bijeenkomsten op maandagnamiddag, voor iedereen die dan prijsstelt op wat gezelligheid: onze ‘knooppuntwerking’. In samenwerking met OKRA en VZW Keienhof.

Op 30 mei babbelden we o.m. over vroeger en nu, met voorwerpen uit vroeger tijden die we zelf meebrachten. En het mooiste was, geheel onverwacht, dat we kennis mochten maken met een aantal (extreem sympathieke) bewoners van de assistentiewoningen (Groenhof).

De 13de juni hebben we genoten van de indrukwekkende zang en muziek van Patrick Dirickx en de verhalen van Louis Bruyninckx, én van het verrassingsoptreden van twee lokale krasse knarren: onze 92-jarige Antoine Merckx bracht een zedig liedeken ten berde en de 99-jarige Keienhofbewoner Jules (foto) haalde het onderste uit zijn mondharmonica.

OPROEP: Ken je mensen die wat gezelligheid op maandagnamiddag kunnen gebruiken, wijs hun dan op onze werking. De eerstvolgende activiteiten:

27 juni, 14.30 uur, Keienhof feestzaal

De tijd van toen: oude spelletjes.

+ Zitdag Loket 65+ (de dienst Ouderenzorg van het OCMW). Voor al uw vragen over diensten voor senioren, financiële tegemoetkomingen, mantelzorgpremies, parkeerkaart, zorgbudget, nazorg bij overlijden…

11 juli, 14.30 uur, Keienhof feestzaal:

De tijd van toen: oude platen. Luisteren naar, babbelen over platen van toen (en voor de liefhebbers: dansen).

25 juli, 14.00 uur, Zaal Centrum (organisatie OKRA)

Keizerin Sisi en de Weense wals (voordracht)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.